Subway Surfers Sınırsız Para Hilesi(2013)



                                    Market linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kiloo.subwaysurf




                                        Tıkla İndir
                                        Alternatif


Subway Surfers İnceleme



Android platformunun popüler oyunları arasında yerini alan Subway Surfers oyunu yeni güncellemesi ile Google Play’de yerini aldı. Son güncelleme ile Rio’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor.İşte Subway Surfers oyunu detayları.
Son zamanlarda android platfromunda kaçma(kovalamaca) oyunlarının popülaritesi giderek artıyor. Temple Run oyunun popülaritesinin ardından Temple Run 2 oyunu da Google Play’de geçtiğimiz günlerde yerini aldı. Temple Run oyunu ile aynı mantıkta olan renkli grafik ve seslendirmeleriyle Temple Run’dan daha popüler olan Subway Surfers oyunu birçok android kullanıcısından tam not alıyor.
Oyunda Jake isimli karakterimiz tren istasyonunda sprey boyalarla yaptığı yaramazlıktan dolayı bekçi ve köpeğinden kaçmaya çalışıyor. Ana karakterimiz, kızgın bekçi ve köpeğinden kaçarken raylar üzerinde veya trenlerin üzerinde bulan altınları toplayarak puan kazanmaya çalışıyor. Ayrıca raylar üzerinde karşımıza çıkan çeşitli itemler ile karakterinize farklı özellikler katabilirsiniz. Mesela Jetpack, Super Sneakers, Coin Magnet ve 2X Mutliplier gibi ek özelliklere oyun içerisinde raylar üzerinde bulunan itemlerle geçici süre sahip olabilirsiniz. Oyunda topladığınız altınlarla bu özelliklerin kullanım süresini yükseltebilirsiniz. Oyunun shop alanında sizleri bu güncellemelerle beraber Hoverboard (kaykay),Mysterbox, Score Booster,Mega Headstart,Skip Mission1(2500 altın toplama) ,Skip Mission 2(30 kere zıplama) ve Skip Mission3(1tane Mysterbox ) yer alıyor.
Oyunun ana ekranında yer alan “Missions” ve “Daily Challenge” seçeneklerinde ise yapmanız seviye atlamak için yapmanız gereken görevler ve günlük oyunun size sunduğu hediye altın-ödüller yer alıyor. Görevleri tamamladıkça oyunda daha yüksek puanlara ulaşabilirsiniz. Bu yüzden öncelikli olarak görevleri tamamlamaya yönelik bir hedef belirlemelisiniz. Günlük hedefleri tamamlamak ve daha yüksek puanlar almak için oyundakaykay kullanmanızı öneriyoruz. Ekrana çift tıkladığınızda daha önce almış olduğunuz bir kaykayı belli bir süre kullanabilirsiniz.
Raylar üzerinde kızgın bekçiden kaçarken trenlerden kaçmak için sağa sola hareket etmelisiniz. Ayrıca trenlerin üzerinden koşup, diğer trenin üstüne de atlamanız gerekebilir. Oyundaki bazı engellerin altından geçmeniz gerektiğini de ekleyelim.
Ayrıca oyunda Facebook bağlantısını kullanarak da altın kazanabilir, arkadaşlarınızın puanlarını görebilir ve kıyasıya bir yarışın içine girebilirsiniz.
Subway Surfers oyunu Google Play’de 31 Ocak’ta gerçekleşen son güncelle ile 1.7.3 versiyonu ile yer alıyor.  Son güncellemeden önce New York’ta geçen oyun, güncelleme ile sizlereRio’da yeni bir macera sunuyor.İlk başta güncelleme ile yeni grafiklere alışamayan birçok kullanıcı Google Play’de yorumlarına bunu yansıtsa da oyunun yine başarılı bir grafik sunduğunu söyleyebiliriz. Güncelleme ile grafiklerde farklılıklar olmuş. Mesela yeni tren renkleri, arkanızda koşan bekçi ve köpeğin rengi vb bazı görsel yenilikler oyunda yer alıyor.
Güncelleme yeni karakterler eklenen oyuna, yeni kaykay modelleri de eklenmiş. Bazı kullanıcılar güncelleme ile daha önce açmış oldukları karakterlerin sıfırlandığından dertli olsa da, güncelleme de herhangi bir sorun yaşamadığımızı ve açmış olduğumuz karakterlerin oyunda devam ettiğini de ekleyelim.
Eğer oyunu güncellediğinizde kazanmış olduğunuz altınların ve açmış olduğunuz karakterlerin gideceği şüphesini duyuyorsanız. Telefon veya tabletinizden Android/files/com.kiloo.subway surfers klasöründeki tüm dosyaları farklı bir yere kopyalayın ve oyunu güncelleyin. (Titanium backup’ ı incele- yedek alma)
Subway Surfers oyununda coins hack vb.  hilelerle oyunda altınınızı arttırabilirsiniz fakat oyunun eğlence amaçlı olduğunu hatırlatalım.



0 yorum: