Subway Surfers Para Hilesi (New Orleans) Full İndir





Oyunun hikayesi şöyle, kahramanımız bir grafitici, elinde sprey boyası sağa sola şekiller çizen, yazılar yazan bir genç. Yolu bugün tren istasyonuna düşüyor ve başlıyor vagonları boyamaya.. Bunu farkeden güvenlik görevliside köpeği ile başlıyor bu genci kovalamaya.. Bizde karakteri yönlendiriyoruz. Altınları toplayarak vagonlardan zıplayarak güvenlik görevlisi ve köpeğinden kaçıyoruz. Ara ara önümüze geçici süre ile ek özellikler kazandıran çizme, mıknatıs, x2 gibi paketler çıkıyor, bunları toplayarak yolumuza devam ediyoruz ve yapabileceğimiz en yüksek puanı yapmaya çalışıyoruz.
Altınları biriktirdikçe yani elimizde para oldukça oyunu geliştirebiliyoruz, kaykay değiştirme, karakter değiştirme, mıknatısın süresini uzatma gibi özellikleri altın karşılığında seviye seviye geliştirebiliyoruz. Oyunun bize sunduğu bu tarz geliştirme ve görevler oyundan hemen sıkılmamamıza neden oluyor, oynadıkça oynuyorsunuz, şu görevi de yapayım, şu özelliği de geliştireyim derken oyun uzun süre oynatıyor kendini.
Oyunun bir de görevler bölümü var. Oyunu açınca karşınıza ilk gelen ekranda sol üst köşede ”missions” menüsüne girerek görevlerinizi görebilirsiniz. Bu görevleri tamamlayarak katsayınızı yükseltebilir ve oyunda daha yüksek puanlar elde edebilirsiniz. Katsayı dediğimiz şey, oyundayken sağ üstte yer alan x8, x13 gibi x li ifadedir. Mesela katsayımız x10 olsun ve belli bir yere kadar ilerleyince 35.000 puan yapıyorsak görevleri tamamlayıp katsayımızı x11 yapınca, aynı yere geldiğimizde 35.000 den daha fazla puan toplayabiliriz.
Havadan 5.000 altın kazanmak ister miyiz peki? Kim istemez ki dediğinizi duyar gibi oluyorum. Eğer oyuna facebook hesabınızı bağlarsanız, hem 5.000 hediye altın kazanıyorsunuz hem de facebook arkadaş listenizde olupta bu oyunu oynayan arkadaşlarınızın puanlarını görebiliyorsunuz ve kendinizi arkadaş listenizdekilerle kıyasıya bir yarış içinde buluyorsunuz.
Oyunu oynayanların 2.000.000 puan yaptım, benim rekorum şu kadar dediklerine şahit olmuşsunuzdur. Peki bu adamlar bu puanları nasıl yapıyor? Bu oyunun bir hilesi mi var? Subway Surfers oyununun kesinlikle bir hilesi olmamakla birlikte 2 milyon ve daha yukarı puanlar yapmak aslında oldukça basit. Oyun ana ekranında sağ alt tarafta “shop” bölümüne girip 40-50 tane kaykay alın ve bu kaykayları kullanın hepsi bu.. çok yüksek puanlar yapmamanız içten bile değil.
Kaykayları kullanmak için oyundayken herhangi bir yerde hızlıca ekrana çift tıklayın ve kaykayı alın. Tabi bunun süresi var, süresini de takip edin altınızdaki kaykay bitince hemen yenisini alın. Kaykayınız altınızdayken bir yere çarpsanız bile ölmüyor, oyuna yeniden başlamak zorunda kalmıyorsunuz. 2 kaykay kullanımı arasında çok kısa bir süre var bu süreyede dikkat edin. Yani bir kaykayın süresi bitince hemen diğer kaykayı alamıyorsunuz, kısa bir süre geçince diğer kaykayı alabiliyorsunuz.
Subway Surfer ile trenler arasından çarpmadan ve bekçiye yakalanmadan süratli bir şekilde koşmalısınız aksi taktirde trene çarpabilir ve bekçiye yakalana bilirsiniz.
Subway Surfer koşu oyunları arasına girerek markette  en çok tutulan  oyunlar arasına girmeyi başarmış gibi görünüyor. Kısa zamanda 5.000.000 indirilme sayısına ve 4,7 oyuncu puanına ulaşıp koşu oyunları piyasasına göz kırptı.
Oyuna  trenlerin üzerini boyayan Jake isimli karakter ile başlıyorsunuz.Oyunumuzun oynama şekli diğer oyunlara göre farklı diğer oyunlar sensör kullanırken Subway Surfer oyunu parmaklarınızı devreye katmış durumda. parmağımızı sağa, sola, yukarı,aşağı hareket ettirerek yön verip, zıplayabiliyorsunuz. Grafiksel açıdan iyi olan bu oyunun kontrol etmesi de çok kolay.
Görev seven oyuncular için Subway Surfer oyununda görevlerde var. 3 adet görev yaptıkça yep yeni görevler açılıyor ve koştuğumuzda puanımızı arttıran x2, x3 gibi daha fazla puan almamızı sağlayan değerlerimiz var. Bu değerler level aldıkça artıyor ve en son x36 olana kadar artıyor. Yüksek skorları elde etmenin diğer bir yolu da görevleri yapmak.




APK'YI TELEFONA ATIN KURUN OYUNA GİRİN PARA VE ANAHTAR HİLELİDİR İYİ GÜNLER

TIKLA İNDİR


0 yorum: